Over ons

/Over ons
Over ons2019-01-07T14:37:13+01:00

Over ons

De meeste medewerkers van Nippon Trading (Nippon = Japan zoals  Holland= Nederland) hebben meer dan 40 jaar ervaring in de pianobranche. Wij importeren al meer dan 30 jaar gebruikte Yamaha- en Kawai-instrumenten vanuit Japan.

Door meerdere keren per jaar naar Japan te reizen hebben we door de jaren heen ruime ervaring opgedaan met gebruikte piano’s en vleugels uit dit land. De meeste piano’s en vleugels worden door ons zelf geselecteerd.

Door grootschalige import kunnen wij tegen uitzonderlijk goede prijzen en een niet te evenaren kwaliteit onze klanten in binnen- en buitenland bedienen.

Na binnenkomst worden de instrumenten opgeslagen in ons magazijn te Barneveld, dat voorzien is van een volledig geautomatiseerd luchtbevochtigingssysteem (constant 50%). Neem een kijkje op de site van ElkaFog de leverancier die dit mogelijk maakt.

Onze instrumenten worden technisch volledig nagezien en opnieuw gepolijst en gepoetst zodat ze zowel in- als uitwendig vrijwel niet van nieuw te onderscheiden zijn.

Wij verkopen onze instrumenten alleen via de vakhandel.

Onze dealers geven u altijd 5 jaar garantie op de door ons geleverde instrumenten en voorzien u desgewenst van de nodige adviezen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie vul dan ons contactformulier in.